Select Page

Tretji petek v novembru, 20.11.2020, smo imeli tehniški dan posvečen tradicionalnem slovenskem zajtrku. Z učiteljico smo se preko Zoom-a to jutro srečali malo kasneje. Imeli smo več časa za zajtrk. Jedli smo maslo, med, kruh, jabolko in pili  mleko. Pripravil sem si pogrinjek. Na risalni list sem narisal dve čebeli, na sredini pa krog za krožnik in v desnem kotu zgoraj skodelico z mlekom. Ta zajtrk mi  je bil zelo všeč. Rad imam maslo in med, pa tudi mleko.

                                                                                           Rene Strnad, 3. razred

 

V petek, 20.11.2020, smo imeli tradicionalni slovenski zajtrk. Dan je posvečen slovenski hrani. Za zajtrk jemo domač kruh, maslo, med, jabolko in pijemo domače mleko. Zajtrkovati je dobro, da si zjutraj napolnimo želodček in da imamo več moči in energije za začetek dneva. To jutro sem si pripravil pogrinjek, krožnik, skodelico ter si postregel s hrano, ki je bila pridelana v okolici Šentjanža.

                                                                                            Tim Brečko, 3. razred

Arhivi

Napovednik

  • Trenutno ni napovedanih dogodkov.
junij 2023
PTSČPSN
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« Maj   Jul »

Arhivi

Frajerji meseca

6r 8r 9r 7r 1r 2r 3r 5r 4r
Dostopnost