Select Page

V petek, 5. februarja, smo učenci in zaposleni na OŠ Milana Majcna Šentjanž obeležili kulturni praznik s posneto šolsko proslavo. Pripravili smo pester kulturni mozaik, ki je združeval recitacije, petje, ples in veliko instrumentalnih točk. Učenci in otroci vrtca so se vsak na svoj način kulturno izrazili in poskrbeli za razgibano dogajanje. Odkrili smo kar nekaj talentov, saj igrajo učenci na kitaro, klavir, violino, saksofon, harmoniko in bobne. Še posebej pa smo bili veseli, da se je povabilu odzvala družina Renko. Presenečenje je pripravila tudi ga. ravnateljica, ki je učence nagovorila na drugačen način – s pesmijo.

Tovrstna proslava je sicer vedno krajevnega značaja, letos pa zaradi epidemije izvedba v kulturni dvorani ni bila mogoča. Vsi krajani ste zato vljudno vabljeni, da si ogledate nastope učencev in tudi sami obeležite Prešernov dan.

Naj zaključim v Prešernovem slogu … Človečnost, dobrota in ljubezen naj nas navdihujejo. Ob kulturnem prazniku nazdravimo sebi, vsem dobrim ljudem.

Proslavo si lahko ogledate TUKAJ.

Dostopnost