Select Page

V četrtek, 26. marca 2015, je popoldne potekala proslava Pozdrav pomladi, ki so jo pripravili otroci iz vrtca z vzgojiteljicami ter učenci naše  šole s svojimi mentorji. Pri tem dogodku je sodeloval tudi naš podjetniški krožek; prodajali smo jabolčne mafine in tako zbirali denar za novo telovadnico in opremo v njej.
V četrtek zjutraj smo šli v pekarno Kruhek, kjer smo spekli mafine. Bilo je zelo zabavno. Medtem ko so se mafini pekli, nam je gospa Maja Kozole, lastnica podjetja, predstavila pekarno in nam razkazala prostore. Pekarna nam je bila všeč in z veseljem bi delali v njej. Ko so bili mafini pečeni, smo jih zložili v škatle in jih odpeljali v šolo.
Popoldne smo sodelovali na proslavi. Pripravili smo prostor, nalepili plakate, oblekli majice  in prodaja se je začela. Šlo nam je zelo dobro, saj so bili ljudje zadovoljni; z veseljem smo sprejemali tudi kritike, saj se ob njih učimo. Kdor je želel, je lahko izpolnil anketo, s katero smo ugotovili, kakšen je odziv kupcev. Tako smo izpeljali raziskavo trga.
Na koncu smo bili veseli, da nam je uspelo. Zbrali smo 142 evrov za novo telovadnico, rezultati ankete pa so bili pozitivni. Z manjšimi popravki bodo mafini čudoviti. Širše pa se vam bomo predstavili 17. aprila 2015 ob 17. uri v Kulturni dvorani Šentjanž, ko boste spoznali naš krožek. Gostili bomo posebne goste, pokusili pa boste lahko tudi naš angelski mafin.

Vljudno vabljeni!

Za člane podjetniškega krožka   Danijela Bec

 

Dostopnost