Select Page

V sredo, 24. 1. 2024, smo v Športnem domu Sevnica izvedli občinsko tekmovanje v skokih z malo prožno ponjavo. Udeležili so se ga učenci OŠ Sevnica, OŠ Boštanj, OŠ Radeče in OŠ Šentjanž. Med mlajšimi dečki je Lan Gorenc Markovič zasedel prvo mesto. Nina Marolt je med najmlajšimi deklicami zasedla 4. mesto in za las zgrešila stopničke, Ida Petre pa je bila v svoji kategoriji na 5. mestu. Vsa dekleta in fantje so se izkazali.
Naslednji dan smo pri uri gimnastike v šoli izvedli mini šolsko tekmovanje, ki je služilo kot kvalifikacije za področno tekmovanje. Izbrali smo 5 najmlajših deklic, 5 mlajših deklic in dva fanta, ki so dosegli največ točk.

1. 2. 2024 pa je sledilo področno tekmovanje v Brežicah. Z nekaj treme in veliko želje po uspehih smo zakorakali v brežiško športno dvorano. Odšli pa s super rezultati in veliko novih izkušenj.
Najmlajše deklice so ekipno zasedle 3. mesto. Nina Marolt in Špela Žganjar sta si v tej kategoriji razdelili tudi posamično 3. mesto. Mlajši dečki in deklice so se borili do zadnjega skoka in se zelo izkazali, vendar je bila konkurenca žal prevelika.
Veselimo se že novih tekmovanj in izzivov.

Nuša Janežič

 

Dostopnost