Select Page

Otroci in učenci OŠ Milana Majcna Šentjanž so bogatejši za novo učilnico. S prostovoljnim delom devetošolcev, staršev in delavcev šole, nam je uspelo dotrajan peskovnik pri šoli spremeniti v učilnico na prostem. Z njo so učenci pridobili inovativni izkustveni učni prostor, v katerem bodo spoznavali in utrjevali različne vsebine, sodelovali v raznovrstnih dejavnostih, v prostem času pa bodo lahko posedeli, se pogovarjali in opazovali spreminjanje narave.

Hvala devetošolcem, ki so z veliko delovno vnemo in požrtvovalnostjo pokazali, da so čudoviti odraščajoči ljudje, ki se zavedajo da je skupnost – družba – dobra le toliko, kolikor so v njej doma dobri posamezniki.

Hvala staršem in delavcem šole, ki ste svoj prosti čas namenili naši skupni »zgodbi«, ki se bo še nadaljevala…

Zahvaljujemo se lokalnim podjetjem in obrtnikom, ki so donirali material za učilnico na prostem in nam omogočili izvedbo. Na našo prošnjo so se odzvali: Špan les Martin Zupan s. p., Armat d. o. o., Kmečka zadruga Sevnica, AGM Pungerčar d.o.o., Chemcolor Sevnica d. o. o., Inpos d. o. o., Direkt2invest d. o. o., Janez Imperl s. p. , Avtoprevozništvo in bar Majcen.

Dostopnost