Select Page

V ponedeljek, 4. 5. 2015, je bila  na naši šoli slovesno podpisana pogodba za energetsko sanacijo šole, ki vključuje ureditev fasade in strehe.  Investicijo bo izvedlo na javnem razpisu izbrano podjetje GES, Gradbeništvo, energetika in sanacije, d.o.o. iz Rogaške Slatine. Razpis za gradnjo telovadnice pri osnovni šoli v Šentjanžu je v fazi izvedbe. Podpis pogodbe za izgradnjo nove telovadnice pričakujemo v  prvih dneh junija.
V soboto, 9. 5. 2015, se bodo pričela dela na razgradnji starega objekta. Pričetek gradnje nove telovadnice je planiran še pred zaključkom letošnjega šolskega leta. Planirana gradbena dela bodo grobo posegla v delo in funkcioniranje šole.  Predvsem bomo morali prilagoditi pouk športne vzgoje. Večina ostalih športnih dejavnosti, ki so se do sedaj odvijale  v telovadnici, bo za letošnje šolsko leto zaključenih.
Skupaj z izvajalcem bomo poskrbeli, da bo veliko gradbišče, ki se nam obeta, v največji možni meri  zaščiteno in da bo za varnost učencev maksimalno poskrbljeno. Prosimo, da tudi starši opozorite otroke, naj upoštevajo navodila in opozorila v zvezi z novim režimom gibanja v okolici šole.

ravnateljica Marija Brce

Dostopnost